Fusteria metàl·lica a Reus

Experts en metalls

A TMR- Tallers Metal·lúrgics Reus som experts en fusteria metàl·lica. Treballem a tota la província de Tarragona.

Els nostres orígens es remunten als anys 60, passant per diferents generacions i adquirint diferents noms (Joan Colom Cañellas i Mecànica Colom) sempre buscant l’excel·lència en el tractament del metall. Inicialment l'empresa familiar es va dedicar exclusivament a la mecanització de peces i a la reparació de maquinària industrial i, poc a poc, hem anat introduint nous serveis metal·lúrgics, fins a oferir tot tipus de treballs: serralleria, instal·lació de tancaments metàl·lics, portes de garatge i automatitzacions de portes, baranes, estructures metàl·liques, manteniments industrials, caldereria, instal·lació de tuberies d`acer i d`acer inoxidable, etc. A més, reparem qualsevol averia que el client necessiti.

Comptem amb professionals homologats, experts en acer inoxidable.

En els seus orígens TMR va començar amb una plantilla de quatre treballadors, la qual s'ha anat incrementant considerablement durant els darrers anys, fet que va portar a traslladar-se a unes instal·lacions més àmplies, d'una superfície aproximada de 1100 m2, on seguim tenint el nostre taller de mecanització, amb torn i freses, on es realitzen les vàlvules de reg (tipus pont, comportes o vàlvules de llautó).

Empresa associada al Gremi d'Instal·ladors Elèctrics (AGIC).Complim els requisits: 

Fabricació, instal·lació i manteniment

Fabriquem i instal·lem tot tipus d`estructures metàl·liques, baranes o tancaments, entre d`altres. Treballem a la zona de Tarragona i comarques properes.


Estem associats al Gremi d`Instal·ladors Elèctrics de Catalunya (AGIC) i complim els requisits de l`Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).


Entre els nostres clients hi podem trobar particulars, comunitats, petites i mitjanes empreses del sector químic, farmacèutic, alimentari, de transport i grans superfícies.

Visiteu-nos al carrer Ignasi Iglesias, 143 de Reus.

Contacte

Direcció

C / Ignasi Iglesias 143

43206, Reus, Tarragona, España

Telèfon

977 338 916

E-mail

tmr@tmr.cat

Horari

Dilluns a divendres

8:00 – 16: 00h

Formulari de contacte

hCaptcha