Portes, garatges, baranes i tancaments metàl·lics a Reus

En TMR- Tallers Metal·lúrgics Reus ens hem especialitzat en el sector dels treballs en metall, arribant a oferir una àmplia gamma de serveis a la zona de Reus i Tarragona. Fabricació, reparació i instal·lació de tancaments, portes, portes de garatge, baranes i tota classe d'estructures metàl·liques.

Serveis

Som experts en tot tipus de metalls : acer inoxidable, acer al carboni, ferro, llautó, bronze i alumini. Descobreix els nostres serveis:

Portes

TMR- Tallers Metal·lúrgics Reus fabrica tot tipus de portes a mida i sempre amb un disseny personalitzat.


Aquestes poden ser enrotllables, batents, basculants, corredisses, de ballesta
o seccionals, per a un garatge, per un local o d'accés a vianants.

Qualsevol tipus de porta que fabriquem es pot automatitzar. Segons les
dimensions, el pes, la freqüència d'ús i el tipus de porta, s'escull el motor
més adequat.

També es subministren i es col·loquen barreres de pas de vehicles de control d'accés i llaços magnètics per a les entrades i sortides.

Baranes

Les baranes sempre es fabriquen a mida i amb un disseny personalitzat escollit pel client, sempre complint les normatives de seguretat de la edificació.

Les baranes poden ser per a escales rectes o escales de cargol, per balcons, per rampes, etc. Les fabriquem amb barrots horitzontals o verticals, totalment cegues, amb ornaments o sense, i de disseny més simple amb cables horitzontals. També es pot combinar l'acer inoxidable amb el vidre, per donar un acabat més modern. Fabriquem amb acer al carbó, acer galvanitzat o inoxidable.

Escales

TMR- Tallers Metal·lúrgics Reus construeix escales a mida i segons les necessitats del client. Fabriquem tot tipus d'escales ja sigui per a una propietat, escales d'emergència, escales de cargol, escales de gat, etc. Podem fer-les d'acer inoxidable, de ferro negre o galvanitzades, donant l'acabat que és desitgi.

Els esglaons poden ser de xapa antilliscant, de reixeta tramex o preparats per col·locar fusta o pedra.

Tancaments

TMR subministra i col·loca una gran diversitat de tancaments, entre ells:

- Malles de diversos tipus
- Reixes rígides de models diversos, com poden ser les tanques venecianes
- Panells de xapa
- Malles electrosoldades amb peus de formigó per a la construcció, també donem la possibilitat de llogar-les.
- Tanques especials per a zones esportives

Les malles poden ser de diversos tipus i colors, destaquen les de simple torsió, la nuada i la de triple torsió.

Un cas especial és la malla de niló que s'instal·la en el cas que la protecció tingui una alçada elevada, com per exemple un camp de golf.
Cadascuna es col·loca segons les necessitats del client. S'utilitza generalment per tancar grans àrees, per delimitar el terreny d'una propietat o fer un petit tancat.

Reixes

Les reixes que es fabriquen són a mida i amb un disseny personalitzat que escull el client.


El material es pot escollir entre acer al carbó, acer galvanitzat o inoxidable, i poden ser d'estils molt variats. Les més tradicionals són les de barrots senzills, encara que també les fabriquem amb motius forjats, amb el dibuix que es vulgui, o de lames tipus venecianas.

També instal·lem reixes mòbils, tipus ballesta, per finestres o bé per a portes d'accés a terrasses, balcons, locals , etc.

Comunitats

S'ofereix el servei de manteniment periòdic integral de portes de garatge, que inclou la revisió de la part mecànica i la part elèctrica de la porta.

També es reparen averies en portes o altres elements, com poden ser canvi de panys, manetes, reparació de vallats, etc.

TMR - Tallers Metal·lurgics Reus

Contacta amb nosaltres

  977 338 916

© 2020 TMR - Tallers Metal·lurgics Reus Tots els drets reservats
Produït per PA Digital