TMR - Tallers Metal·lúrgics Reus, S.L.

Foto TMR - Tallers Metal·lúrgics Reus, S.L.
TMR - Els orígens de Tallers Metal·lúrgics Reus es remunten als anys seixanta, passant per diferents generacions i adquirint diferents noms (Joan Colom Cañellas i Mecànica Colom) abans d'arribar a l'actual.
 
En els seus inicis l'empresa familiar es va dedicar exclusivament a la mecanització de peces i a la reparació de maquinària industrial. Al llarg dels anys s'han anat introduint nous serveis degut a la demanda del mercat, de manera que l'àmbit de treball s'ha ampliat dins el sector metal·lúrgic.
 
Realitzem treballs de serralleria, estructures metàl·liques, soldadura, instal·lació de tot tipus de tancaments metàl·lics, automatitzacions de portes, manteniments industrials, instal·lacions de tuberies en acer i inoxidable, etc. A més reparem qualsevol averia que el client necessiti.
 
La zona de cobertura és principalment a les comarques de Tarragona, sense descartar zones properes.
 
Entre els nostres clients hi podem trobar particulars, comunitats, petites i mitjanes empreses del sector químic, farmacèutic, alimentari, de transport i grans superfícies.
 
En els seus origens l'empresa va començar amb una plantilla de quatre treballadors, la qual s'ha anat incrementant considerablement durant els darrers anys, fet que va causar el trasllat a unes instal.lacions més àmplies, d'una superfície aproximada de 1100 m2.
 
Empresa associada al Gremi d'Instal.ladors Elèctrics (AGIC).
 
 
Treballem a tota la província de TARRAGONA.
 
 
 
 
 
 
EMPRESA FUNDADA L'ANY 1965
web realizada por mussara.com